Over ons

Even voorstellen,


dit is een blog van NL-Parking, een caravanstalling in Spanje. Waarom zijn wij deze blog begonnen? Ons bedrijf is gevestigd in Cambrils dat in het mooie Costa Dorada ligt. Bij het ophalen van de caravans door de eigenaar of bij het afleveren door ons op de camping in de regio, krijgen wij regelmatig de vraag of we nog leuke of interessante tips hebben in dit mooie stukje Spanje.

Uiteraard hebben we die in de loop van de jaren zelf ontdekt, bezocht en ondervonden. Het leek ons daarom leuk om onze passie voor de Costa Dorada en fotografie samen te voegen op deze blog en al die informatie met jullie te delen. 

Ook houden we jullie op de hoogte van de ontwikkellingen van onze caravanstalling NL-Parking in Cambrils. Op de website vind u alle overige informatie als u een caravanstalling zoekt in deze regio 

Daarnaast proberen we regelmatig wat nieuwtjes op het gebied van kamperen te plaatsen. Dit kan zijn een nieuw product dat "onmisbaar" zou kunnen zijn voor de kampeerders of een nieuwe informatieve website. Kortom heel veel rondom kamperen en recreëren aan de Costa Dorada.

Wij hopen dat jullie het net zo leuk vinden om te lezen als wij het vinden om het te maken. Wij staan altijd open voor tips en suggesties om deze blog nog leuker te maken. Dus heeft u een tip over een nieuwe website, product of gewoon iets waar u zelf wat meer over wilt weten? Laat het ons weten via de email en wij gaan ermee aan de slag.

Veel lees plezier!

blog@nl-parking.nl